lidmaatschap

Tennisclub AMIE is een recreatieclub, die geen lid is van de KNLTB. De club heeft ca. 325 leden.Onze tennisclub speelt op TENNISPARK OVERDAM, Van Ruysdaellaan 3c te Leidschendam, telefoon. 070-317.85.79. Ons speelseizoen loopt van half maart tot half oktober. Onze leden mogen spelen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 15.30 uur (op woensdag van 9.00 tot 13.00 uur). Hierop zijn een paar uitzonderingen i.v.m. competitie e.d. Informatie hierover vindt u t.z.t. op ons mededelingenbord in het paviljoen.

Onze activiteiten:

–     in het voorjaar een onderlinge dubbelcompetitie (maandag- en vrijdagochtend)

–     laddercompetitie

–     een kennismakingstoernooi

–     uitwisselingen met andere verenigingen

–     een zaterdagmiddagtoernooi

–     tijdens het hele seizoen iedere week een tossochtend of -middag

–     aan het eind van het seizoen een eindtoernooi

–     het aanbieden van tennislessen via Tennisschool Overdam

De contributie voor het seizoen 2017 is vastgesteld op € 127,50, (inclusief €7,50-parkkaart)

Nieuwe leden betalen  € 12,50 inschrijfgeld. Het tennissen bij Tennisclub AMIE geschiedt op eigen risico.
Heeft u interesse om lid van Tennisclub AMIE te worden vul dan het inschrijfformulier in.
Het inschrijfformulier kunt u terug sturen naar:

Tennisclub AMIE ledenadministratie,

Rozentuin 13, 2272 XA, Voorburg

of u kunt het inschrijfformulier in de brievenbus van Tennisclub AMIE op Overdam deponeren.

Mocht u nog vragen hebben, belt u dan gerust even op.

Erwin Klatt (secretaris)

Rozentuin 13 te Voorburg