Felicitatie 50 jarig jubileum

Beste Leden,

Van harte gefeliciteerd met jullie gouden jubileum.

Een club met een wachtlijst, een bloeiend verenigingsleven, sterke onderlinge banden en zoveel activiteiten is uniek te noemen!

Na vijftig jaar zo levendig te zijn vergt veel inspanning en energie.

Om je leden te blijven boeien en ze actief te laten deelnemen is er meer nodig dan een agenda en een inschrijflijst.

Er zijn tal van verenigingen die het niet lukt om hun leden aan zich te binden.

Er zijn meer en meer alternatieven om je vrije tijd te besteden en je moet echt iets bijzonders hebben.

Amie heeft dat bijzondere. Onder andere in de vorm van een voorzitter die één is met de vereniging.

Hij is, door zijn oprechte interesse in anderen in voor- en tegenspoed, de (ver)bindende factor.

Koos is in staat het belang van de club voorop te stellen en pas tevreden te zijn als alles is uitgevoerd volgens zijn ‘draaiboek’.

Jullie voorzitter heeft een megaklus geklaard met het organiseren van de festiviteiten en wij zijn er trots op dat we daar onze bijdrage aan hebben kunnen leveren.

We hebben een geweldig jubileumtoernooi gehad. Afgelopen zondag een prachtig feest in zonnige sferen.

Stralend weer en stralende mensen. Een stralende voorzitter! Wat wil je nog meer?

Iedereen van ons horecateam vond het fantastisch om erbij te mogen zijn.

Ondanks het feit dat jullie met veel waren liep het gesmeerd.

We vonden het erg leuk om te doen.

Met gastvrije groet,

Hans en Jacqueline