Afhangregels

Afhangregels tennisclub AMIE – Huidige situatie

Sinds maart 2020 hebben we een ander afhangsysteem. Afhangen gaat via de website van Overdam overdamtennispark.nl. Om een baan te reserveren kun je met je telefoon, tablet of computer inloggen met je wachtwoord. Je gaat eerst naar inloggen, vult daar je mailadres in en als je nog geen wachtwoord hebt, klik je op opvragen, anders vul je het wachtwoord in. Inloggen

Vervolgens druk je op inloggen en even later staat er dat je bent ingelogd met jouw naam. Daarna kies je reserveren als je een baan wilt reserveren. Bij spelers staat jouw naam al aangevinkt. Je medespeler kun je opzoeken door zijn of haar naam in te vullen. Het is handig om de voor- en achternaam te kennen van je medespeler. Als je een naam hebt gevonden van je medespeler vink deze aan. Nu klik op overzicht om een datum uit te kiezen waarop je wilt spelen en een tijdstip Dan krijg je een overzicht waar je een baan kunt kiezen die nog vrij is. Om je reservering af te ronden klik op reserveren. Via het menu afhangbordoverzicht kun je zien of er banen vrij zijn. Je dient te allen tijde een baan op deze manier te reserveren, zeker zolang de maatregelen niet versoepelen en er geen andere mededelingen van Overdam zijn. Wanneer de omstandigheden het toelaten verwijzen we naar AMIE actueel.

Wanneer je een medespeler wilt toevoegen dan wel verwijderen, dan dien je eerst je reservering te verwijderen. Je moet dan opnieuw de juiste namen invoeren en reserveren.

Speeltijd:
Reserveer je met 4 personen dan mag je tenminste 60 minuten spelen. Reserveer je met 2 of 3 personen dan mag je tenminste 45 minuten spelen. Speelt er een lid van een andere vereniging mee dan telt deze niet mee in de speeltijd. Voor de competitie, ladder, tossdagen, lessen en toernooien worden banen gereserveerd door het bestuur en deze zijn dan niet beschikbaar voor vrij spelen.

Als spelers een baan hebben gereserveerd dan kunnen zij wijzigingen aanbrengen zolang de speelduur nog niet is beëindigd. Bij singles kunnen spelers worden toegevoegd waarbij de speelduur wordt aangepast als dat mogelijk is.

Kijk hier voor op de pagina banenschema.

Zoek op de website:

AMIE actueel

Onze sponsoren
overdamlogo
Sport 2000 Voorburg
Pendoo