Baan etiquette

Op Overdam is iemand positief getest en heeft dus corona. Om uitbreiding zoveel mogelijk tegen te gaan, is het verstandig  om ons aan de basisregels te houden.  Als je verschijnselen van corona hebt, “Thuis blijven” Als je je hebt ingeschreven, dan pas 5 minuten voor aanvang op het park komen. Bij het aantreden op het park allemaal je eigen handgel gebruiken en 1,5 mtr. uit elkaar blijven. Rechtstreeks naar de baan lopen en niet verzamelen op het terras of op het pad. Op de baan de tassen op of bij een stoel zetten en 1,5 mtr. uit elkaar laten staan. We draaien met de klok mee. Na het spelen of naar het terras en 1.5 mtr. aanhouden of het park verlaten. Opnieuw inschrijven doe je op het terras.
Wij hopen dat iedereen zich aan de regels wilt houden, zodat we gezond kunnen blijven spelen.

AMIE-Actueel 1

Wanneer men iemand wil introduceren, dan zal de introducé gewoon ingeschreven moeten worden. 

Wel moet men dan een mail naar José Remmerswaal, onze penningmeester, sturen (joseremmerswaal@planet.nl) en daarin moet je naam, de naam van de introducé en de speeldatum genoemd worden.

Ook zal men dan 5,00 euro over moeten maken naar de penningmeester van TC AMIE rek.nr. NL58INGB0003554608.

Eens per maand controleren wij de introducés.

Ik kreeg een overzicht onder mijn ogen over het aantal introducés. Van de mogelijkheid om met een ander, dan een lid van TC AMIE, te spelen werd en wordt veel gebruik gemaakt.Echt er ook hieraan zijn voorwaarden gekoppeld. Zie pag. 8 van de Jaargids. Na maximaal 5 keer te hebben geïntroduceerd, kan men dezelfde persoon niet meer introduceren en zal de persoon lid moeten worden om te kunnen blijven spelen.

————————————————————–

AMIE-Actueel 2

Nog steeds zien we dat er niet op de juiste manier wordt ingeschreven. 2 en 3 personen spelen 45 minuten en 4 personen spelen 60 minuten. Dus nogmaals de juiste volgorde.

basis regel: inschrijven altijd om 9.00 uur (Niet om 9.15  en 9.30 uur)

reserveren op een lege baan: Als je gaat reserveren en er staan nog geen reserveringen op de betreffende baan, 

dan kies je een starttijd van 9.00 uur of 10.00 uur.

Aansluiten / reserveren als er al andere reserveringen staan:

de volgende basis regel is AANSLUITEN!

Als 2 of 3 personen het eerst reserveren van 9.00 – 9.45 uur, dan wordt de volgende reservering

voor zowel 2 of 3 of 4 personen dus vanaf 9.45 uur en daarna aansluiten.

Eén uur vrijhouden: Als je later op de ochtend wilt tennissen, dan is het verzoek om één uur tussen jouw reservering en de voorgaande reservering te houden.

———————————————————-

AMIE-Actueel 3

Willen jullie er rekening mee houden dat het niet is toegestaan om vooraf twee reserveringen te maken in één dagdeel! Wat is wel toegestaan?

Je speelt je reservering totdat je eraf wordt gehaald, (want is er geen reservering achter jou, dan mag je op de baan blijven spelen.) Maar word je eraf gehaald en wil je toch nog spelen, dan moet je 5 minuten wachten en kan je je opnieuw inschrijven op een vrije baan. 

Spelen in een ochtend en een middag, mag wel vooraf worden ingeschreven. 

Namens het Bestuur

Erwin Klatt

secretaris