Eindtournooi 2022

Met voortreffelijk tennisweer hebben we ons AMIE-seizoen met een goed bezocht, sportief en gezellig evenement mogen afsluiten.

Onze voorzitter deed het welkomstwoord, waarna de wedstrijden konden beginnen.

De indeling van de poules bleek dit jaar voor een gelijkwaardig spel gezorgd te hebben. Dit resulteerde in enkele nieuwe winnende koppels.

Tussendoor kon men genieten van een eigen lunch of de door Court15 verzorgde lunch. Na afloop van alle wedstrijden kon Loekie de balans opmaken. In poule C waren er 2 koppels gelijk geëindigd, zodat het puntensaldo de doorslag gaf.

Winnaars van het Eindtoernooi 2022:

Poule A Henny Rooy en Jaap Peys

Poule B Ton Storre en Joke Kouwenhoven

Poule C Marianne van den Oever en José Remmerswaal

Poule D Rita en Dick Houweling

De voorzitter reikte de bekers uit met extra prijzen, die voornamelijk door sponsoren waren verkregen en erg in de smaak vielen. Onze dank gaat uit naar de betreffende sponsoren.

Daarna werden de 3 jubilarissen door de voorzitter in het zonnetje gezet. Na afloop waren er nog bitterballen en ander hapjes voor de aanwezigen.

Tot slot deed de voorzitter nogmaals een oproep om een opvolger (m/v) te vinden. De middag eindigde hierna.

Wij danken allen die meespeelden en/of hielpen om het seizoen 2022 met o.a. dit Eindtoernooi een mooie plek in het collectieve geheugen te hebben bezorgd.

Alle winnaar ontvangen nog bericht wanneer de bekers met de namen erop vermeld, kunnen worden afgehaald.

En dan als laatste, waar we allemaal naar hebben uitgekeken: de foto’s! Met dank aan Ruud Stoop onze fotograaf.

Zoek op de website:

AMIE actueel