Laatste speeldag 2021

Huldiging jubilarissen en eindtoernooi!

Het was na alle corona-beproevingen en beperkingen van anderhalf jaar een heel geslaagde dag, met dank aan ieders’ enthousiasme! De foto’s spreken voor zich, zowel voor wat betreft de gezelligheid als de sportiviteit.

Er werd in 4 poules gespeeld in zowel mix als dames- of herendubbel. De wedstrijden duurden aanvankelijk 40 minuten, maar door het regen oponthoud moesten deze om het volledige speelschema af te kunnen ronden, worden ingekort. Gelukkig bleek iedereen zeer meewerkend en sportief.
Terwijl zich wedstrijden voordeden die in nogal uit elkaar liggende eindstanden resulteerden, was dat aan het speelplezier niet te merken. Ook de geblesseerde dames Jessica Stoop en Mariska Jacobs, hielden beiden heel stoer stand. Helaas moest Loek ‘s Gravendijk wel afhaken. In zijn poule (A) spande het er nog zo om dat de betreffende wedstrijd als enige in de regen fanatiek werd doorgespeeld tot de ‘officiële’ 40 minuten voorbij waren.

Helaas zorgde de regen die deels samenviel met de lunchpauze, daarna wel voor wat ontregeling. Men deed zich tegoed aan zelf meegenomen waren of de heerlijke broodjes uit de keuken van Bas, bijgestaan door zijn altijd vrolijke en meewerkende barteam.

Tijdens het uitrekenen van de standen werden de twee aanwezige jubilarissen Ine Brooshooft en Inge Vermeij-Scher gehuldigd, wat een extra feestelijke tintje aan de dag gaf. En dan te bedenken dat toen zij 25 jaar geleden lid werden, AMIE nog een pure dames aangelegenheid was. Dat maakt best nieuwsgierig, want hoe kwam het dat de heren er bijkwamen? Een initiatief van ‘smekende’ heren? En zaten er toen ook al vrouwen in het bestuur? En wie was de eerste heer? Leuke vragen toch? Wil de volgende jubilaris zich alvast voorbereiden op de antwoorden ;-)?!

De intussen uitgestalde prijzentafel lo(-n-)kte al menigeen in die richting. Per poule werden de bekers* uitgereikt en mocht er van de tafel een cadeautje worden uitgekozen. In de Jaargids 2022 zullen hun namen in de ‘Eregalerij van winnaars’ worden bijgeschreven!
 Poule A: Henny Rooy en Jaap Peijs
 Poule B: Luc van Maarseveen en Salih Taspinar
 Poule C: Evelien Ehrlich en Coby Lokkart
 Poule D: Riet Jansen en Ine Brooshooft
(*Alle bekers zijn intussen van de winnende namen voorzien en hebben bericht ontvangen dat deze kunnen worden (of zijn al) afgehaald bij Ellen.)
De aanmoedigingsprijs ging naar Annelies van Engelen en Aad Wagenaar. Tot besluit werden de koppels die dit jaar op de 3e plek in hun poule waren geëindigd ook verrast met een prijs.

De laatste AMIE-speeldag van het seizoen 2021 werd naar goed gebruik met een paar woorden afgesloten door ons bestuurslid Bert Jansen, waarna de gelegenheid voor een drankje en een hapje met elkaar goed te baat werd genomen.

Veel napret bij de foto’s!