AH Sponsoractie voor AMIE

Albert Heijn in The Mall sponsort onze club door het statiegeld van de hele maand juni voor onze club te bestemmen. Lever je flessen in en sponsor mee!

Als dank hiervoor organiseren wij 2 open tossmiddagen op vrijdag 26 juli én op maandag 26 augustus
waarbij iedereen zonder kosten welkom is. Je kunt kiezen uit de volgende tijden: 13.00, 13.45 en 14.30 uur.

Bij binnenkomst krijg je een tijdelijke tosspass. Als je je tosspas laat liggen met je naam zichtbaar, speel je de volgende ronde ook mee. Wil je dat niet, geef dan gelijk aan dat je alleen die ronde meespeelt. De bedoeling is dat je 10 minuten voor bovenstaande tijden aanwezig bent, dan kunnen de tosspassen gemaakt worden en word je gekoppeld met drie andere spelers. Op de tafel van de tossleiding zie je op welke baan je verwacht wordt.