Fietstocht

De jaarlijkse Fietstocht met TC AMIE op 1 augustus 2021

Weten jullie nog hoe gezellig de jaarlijkse Fietstocht is met TC AMIE? Zo zal het dit jaar ook weer zijn. José en Oscar hebben een mooie route van ongeveer 27 km uitgewerkt.  De fietstocht staat ook open voor niet leden en bekenden.  Dus fiets je mee?

We verzamelen om 13.00 uur op Overdam 
Na afloop komen we weer terug op Overdam en genieten we van: overheerlijke Rinsa Romanma Pizzapunten, 3 stokjes saté met satésaus en een saladebuffet met twee soorten salades, stokbrood en (dip)sausjes.
Ook krijgt iedereen 3 consumptiebonnen. Eén te gebruiken vóór vertrek en twee na terugkomst op Overdam. De overige consumpties zijn voor eigen rekening.
Je kunt je d.m.v. inschrijving opgeven voor deze gezellige fietstocht. 
Uiterste inschrijfdatum is donderdag 29 juli 2021


Er komt een inschrijf- en voorkeurlijst op het publicatiebord in de gang te hangen en daar liggen ook de enveloppen. Het benodigde bedrag doe je in een enveloppe en deponeer je in het kastje van TC AMIE (rechts naast het publicatiebord, dit voor hen die pas lid zijn van onze vereniging). De prijs voor deze fietstocht bedraagt € 25,00 p.p. en dient vooraf te worden voldaan. Indien je alleen meegaat met de fietstocht dan is de prijs € 3,00 p.p. en krijg je 1 consumptiebon en mis vooral de gezelligheid en ook de saamhorigheid na afloop.
Dus hoort zegt het voort!
Namens het bestuur van TC AMIE Erwin Klatt secretaris

De uiterste datum waarop je je kan opgeven is 1 August 2021 19:00 uur.