Fietstocht

Op zondag 28 juli 2024 wordt weer de jaarlijkse AMIE fietsdag georganiseerd met aansluitend de mogelijkheid om bij de barbecue aan te sluiten. Dit jaar hebben Annemarie en Marijke de tocht gemaakt met hulp van Mieke. Het is een tocht geworden van circa 45 km door mooie natuur. Luuk heeft ons geholpen om er een smakelijke barbecue van te maken.

We verzamelen om 12 uur op Tennispark Overdam, waar je de route én (als je met het eten meedoet) 2 consumptiebonnen ontvangt, één voor een drankje en één voor de barbecue. We vertrekken in groepjes. De groepjes zijn niet te groot i.v.m. de veiligheid. Onderweg kan je eventueel meerdere stops inlassen want de route komt langs diverse mooie plekjes en horeca gelegenheden. De terugkomst is weer bij tennispark Overdam waar je de consumptiebonnen kan gebruiken. De barbecue start om 17 uur.

Er zijn 3 mogelijkheden om je aan te melden:

1.     Fietsen én barbecue incl. 1 drankje voor € 25,00
2.     Alleen barbecue incl. 1 drankje v.a. 17 uur € 25,00
3.     Alleen fietsen is gratis.

Je dient je bijdrage á € 25,00 p.p. over te maken op de AMIE Bankrekening NL58INGB0003554608 t.n.v Tennisclub AMIE. Graag de namen van de deelnemers vermelden en ook de voorkeur en ook FIETSTOCHT. Je inschrijving is pas definitief als je betaald hebt. Uiterste inschrijfdatum is maandag 22 juli 2024

Dus hoort zegt het voort!

  Zoek op de website:

  AMIE actueel

  Onze sponsoren
  overdamlogo
  Sport 2000 Voorburg
  Pendoo